Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Acest preparat îmi aduce mult aminte de acasă, când mama mea îl pregătea cu mult drag pentru zile mai speciale.
Pentru pulpe:
Pentru cartofi:
Pulpele de pui se acoperă cu sare, piper, paprika și usturoi, se așează într-o caserolă și se adaugă vinul. Se lasă la marinat pentru minim 4 ore.
Cartofii și morcovii se acoperă cu sare, piper, ulei de măsline și ierburi și se așează într-o tavă. Se așează pulpele de pui printre legume, se toarnă marinata în tavă și puțină apă (50 ml).
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 225 de grade pentru 1 1/2 ore. Se lasă la odihnit 10 minute.
1
Se pot servi cu salată: eu am ales salată verde împreună cu măsline verzi cu usturoi, castravete, ulei de măsline şi oţet balsamic.
2
Este recomandat să se consume acelaşi vin pe care l-am folosit la marinere
3
Calorii porție: ~340
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult